Cum cumpar?

Selectare produse

Poti identifica produsele preferate utilizand:

 • campul de cautare rapida
 • meniul Magazin online

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, il poti adauga in cosul de comanda, apasand butonul TRIMITE COMANDA. Poti adauga in cos oricate produse doresti. Odata ce ai finalizat selectia de produse, poti accesa cosul de comanda unde poti verifica produsele si poti stabili cantitatile dorite. In cazul in care te razgandesti asupra unui anumit produs, il poti sterge din cosul de comanda.

Daca doresti sa continui cumparaturile, poti relua procesul de identificare a produselor, folosind cele 2 modalitati de mai sus. Daca doresti sa trimiti selectia ta de produse, apasa butonul "FINALIZEAZA COMANDA".

 

Finalizare comanda

Pentru a finaliza comanda, ai la indemana 2 optiuni:

 • Creeaza un cont / Autentificare
  Avantajul acestei optiuni este faptul ca, la o revenire in magazin si efectuarea unei achizitii, completarea campurile necesare pentru livrarea comenzii se va face in mod automat.
  Dupa autentificare, daca le ai deja completate, informatiile de livrare si de facturare vor fi preluate automat din contul tau. Daca nu le-ai definit anterior, trebuie sa le completezi in cele 2 formulare: date livrare si date facturare. Ulterior, la o viitoare achizitie, ele vor fi preluate automat din contul tau.
 • Formular comanda
  Aceasta optiune presupune completarea manuala a tuturor campurilor necesare livrarii si facturarii comenzii ori de cate ori se efectueaza o achizitie.


Informatii pentru trimiterea comenzii:

 • Date de livrare
  Completeaza informatiile in baza carora iti vom face livrarea produselor. Daca ai cont si ai completat anterior aceste informatii, ele vor fi preluate automat din contul tau. Daca nu le-ai definit anterior, trebuie sa le completezi; ulterior, la o viitoare achizitie, ele vor fi preluate automat din contul tau.

 • Date de facturare
  Completeaza informatiile in baza carora iti vom face livrarea produselor. Daca ai cont si ai completat anterior aceste informatii, ele vor fi preluate automat din contul tau. Daca nu le-ai definit anterior, trebuie sa le completezi; ulterior, la o viitoare achizitie, ele vor fi preluate automat din contul tau.

 • Modalitate de livrare
  In aceasta sectiune trebuie sa completezi modalitatea prin care doresti sa intri in posesia produselor:
  - livrare prin curier rapid
  - ridicare din showroom-ul nostru (Str. Rasaritului Nr.57, Buftea - Ilfov)

 • Modalitatea de plata
  In aceasta sectiune trebuie sa completezi modalitatea prin care doresti sa achiti produsele achizitionate
  - transfer bancar
  - ramburs, la curier

 • Acordul privind Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

Dupa ce ai bifat casuta unde se specifica ca esti de acord cu Termeni si Conditii, apasa butonul Finalizeaza comanda.

Timpul necesar completarii campurilor este de maxim 2 minute.
Dupa finalizarea comenzii, vei primi un email de confirmare care va contine toate detaliile comenzii tale, iar ulterior colegii nostri te vor contacta pentru validarea comenzii si stabilirea ultimelor detalii privind livrarea.

 

Iti multumim ca esti clientul nostru, iar daca te putem ajuta cu ceva, te rugam, sa ne spui.
Echipa Tropeum