Garantie si Conformitate

Garantie si service

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Tropeum promo SRL, beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare.


1. Produse cu certificat de garantie emis de Tropevm aflate in perioada de garantie

Trimite-ne produsul achizitionat insotit de factura (copie sau original) si certificatul de garantie (in original), la sediul nostru din urmatoarea adresa:
Beneficiar: Tropeum promo SRL
Adresa:     Strada Sfatul Tarii 59, Municipiul Chisinau, Republica Moldova, MD 2004

Dupa ce specialistii nostri vor repara produsul, ti-l vom trimite gratuit, la adresa de unde l-ai trimis, in termen de maxim 15 zile lucratoare. In cazul in care echipa noastra de tehnicieni constata ca produsul nu mai poate fi reparat, ne angajam sa il inlocuim cu un produs nou. Daca produsul respectiv nu se mai fabrica sau nu mai este pe stoc, iti vom returna contravaloarea acestuia.


2. Produse cu certificat de garantie emis de producator aflate in perioada de garantie

Acest certificat se primeste din partea producatorului si este lipit pe exteriorul cutiei in care a fost ambalat produsul cumparat din magazinul nostru.

In cazul in care produsul cumparat se defecteaza in perioada de garantie, reparatia este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului in centrele specificate in certificat. Trimiteti produsul la centrul autorizat impreuna cu factura (copie sau original) si certificatul de garantie (in original). Acesta va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

3. Produse comercializate in magazinul online Tropeum, care sunt insotite de certificat Tropeum si care nu mai sunt in garantie (post-garantie)

In cazul in care ai achizitionat un produs din magazinul nostru online, iar perioada de garantie pentru acest produs a expirat, te rugam sa te adresezi echipei Tropeum. Costurile pentru reparatia produsului vor fi suportate de tine.