Companie

Din 2019 suntem și pe piața din Republica Moldova.

Experiența de mai mult de 20 de ani pe piața romanească ne-a învățat că cel mai important este să ne cunoaștem clienții și să facem tot posibilul pentru a răspunde adecvat nevoilor lor. De aceea, acest principiu a devenit filosofia noastră de business.

Căutăm să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri și să contribuim activ la succesul proiectelor lor. Tropeum a crescut datorită relațiilor de lungă durată pe care le-a stabilit cu fiecare client în parte.

Chiar și tehnologizarea firmei s-a facut dupa același principiu. De exemplu, atunci cănd nu am putut onora la cel mai inalt nivel solicitările unui client, am cumpărat noi echipamente, pentru ca pe viitor să putem răspunde cererilor așa cum se cuvine. Așa am ajuns ca astăzi să avem ateliere proprii, cu cele mai moderne tehnologii, care ne permit să realizăm imprimari sofisticate și elegante.

In general, succesul unei afaceri se masoara in bani (și sigur, banii sunt importanți). In plus, noi masurăm succesul afacerii prin durabilitatea relațiilor cu clienții și mulțumirea acestora.

Tocmai pentru că activăm intr-o piață caracterizată de instabilitate, cum este cea romaneasca, am ales valori precum încrederea, eficacitatea și inovația, ca fiind definitorii pentru brandul Tropeum.

Aceste valori nu ar insemna nimic daca ar rămane doar exprimate la nivel declarativ. Noi am ales să ni le asumăm, deschis și onest. Așa a apărut Contractul de Încredere, un angajament pe care Tropeum și-l asumă cu clientii săi. Ce ne asumăm prin acest contract:

 • Consultanță pentru o alegere informată
  Suntem partenerii tăi de la bun inceput. Specialiștii noștri iți oferă toate detaliile și explicațiile necesare pentru ca tu sa poți face cele mai potrivite alegeri;
   
 • Corectitudine in execuție
  Stabilim împreună detaliile și respectăm ce am stabilit.
   
 • Fără timp pierdut cu drumuri după materiale
  Furnizăm noi toate produsle de promovare necesare. Tu nu vei face nici un efort in direcția asta.
   
 • Fara costuri suplimentare
  Intocmim un deviz corect. Astfel limitam riscul de a risipi bani cu produse în plus și controlăm să nu existe costuri suplimentare.
   
 • Suntem paroliști în ceea ce privește timpul de execuție și livrarea
  Termenul de livrare este strict respectat, in plus, te ținem informat cu progresul pe care il facem în onorarea comenzii.
   
 • Punctualitate și respect
  Echipa Tropeum este punctuală și tratează cu respect beneficiarul și proiectele sale.
   
 • O relație bună și după încheierea proiectului
  Rămânem la dispoziția ta pentru orice alte cereri de ofertă sau comenzi.

 

Echipa Tropeum nu va face false promisiuni de tip slogan, goale de conținut, de genul „clientul nostru, stăpânul nostru” sau „cel mai bun raport calitate preț”, ci promovam sinceritatea și onestitatea in comunicare, cultivand doar parteneriate și relații de durata, de tip win-win.Iată încă 4 informații despre noi, care merită luate in seamă din perspectiva clientului:

De ce merită să colaborezi cu Tropeum?
Pentru că indeplinirea nevoilor clienților noștri este o prioritate pentru noi. Pentru că îi ajutăm pe clienții noștri să se diferențieze și să pună mai bine în valoare brandul, imaginea companiei. Pentru noi, personalizarea obiectelor promoționale și producția publicitară înseamnă idei frumoase și creative, valoroase pentru client.

De ce puteți avea incredere în Tropeum?
Pentru că Tropeum este de peste 25 ani pe piața romanească, iar acest lucur este important pentru ca in toata această perioadă, in care au avut loc crize, economice, politice, fenomene meteo extreme, nu doar ca am supraviețuit, ci ne-am și dezvoltat. Dezvoltarea noastă bazandu-se pe construirea unor parteneriate de lunga durată cu toți colaboratorii noștri, onorand toate angajamentele făcute atât cu clienții cât și cu furnizorii noștri.

Care este secretul serviciilor atât de variate și rapide?
Executăm majoritatea lucrărilor în atelierele proprii, care sunt dotate cu tehnologii moderne in domeniile printului digital policrom UV sau cu solvent, al gravurii elegante cu diamantul sau laser, serigrafiei, tampografiei, timbrului sec, printului de mari dimensiuni etc.

Cum garantăm calitatea produselor și serviciilor noastre?
Tropeum a implementat și menține standardul de calitate ISO 9001 încă din 2006 - iar asta înseamnă că avem proceduri clare pentru recepția și personalizarea obiectelor, pentru verificarea și eșantionarea AQL a loturilor, astfel încât produsele promoționale vor fi imprimate frumos, conform specificațiilor dumneavoastră, in cantitatea comandată și livrate la timp.