Cum lucrăm cu clienții noștri

De ce merită să colaborezi cu Tropeum?
Pentru că noi îi ajutăm pe clienții noștri să identifice produse promoționale adecvate proiectelor pe care le organizează, cadouri corporate sau produse pentru promovare, iar in felul acesta vor putea să se diferentieze, să pună mai bine in valoare brandul, imaginea companiei.
Pentru noi, produsele promoționale și producția publicitară înseamnă idei frumoase și creative, valoroase pentru client.


De ce puteți avea încredere in Tropeum?
Pentru ca Tropeum este de peste 25 ani pe piata romanească, iar în toata aceasta perioadă deși am traversat atât perioade de boom economic, dar și prin numeroase perioade cu crize economice, politice sau cu fenomene naturale extreme, nu doar ca am supraviețuit, dar ne-am și dezvoltat. Iar dezvoltarea noastră in toata aceasta perioada s-a bazat pe parteneriatele de lungă durată pe care le-am stabilit atât cu clientii, dar și cu furnizorii noștri.


Care este secretul serviciilor atat de variate si rapide?
Executăm marea majoritate a lucrarilor in atelierele proprii, care sunt dotate cu echipamente moderne în domeniile printului digital policrom UV sau cu solvent, al gravurii elegante cu diamantul sau laser, serigrafiei, tampografiei, embosării, tiparului etc.


Cum garantăm calitatea produselor și serviciilor noastre?
Tropeum a implementat și menține standardul de calitate ISO 9001 - iar asta înseamnă că avem proceduri clare pentru recepția și personalizarea obiectelor, pentru verificarea și eșantionarea AQL a loturilor, astfel încât produsele vor fi imprimate frumos, conform specificațiilor dumneavoastră, în cantitatea comandată și livrate la timp.


Cum lucram cu clienții noștri care folosesc serviile de imprimare/personalizare?

 1. Ne trimiteti cererea de oferta;
 2. Vă raspundem întotdeauna in maxim 24h;
 3. Încheiem contractul și ne transmiteți comanda;
 4. Producem o mostra sau o simulare virtuală pe care le trimitem pentru aprobare
 5. Primim aprobarea dumneavoastră, iar apoi începem producția;
 6. Vă expediem produsele frumos imprimate, in cantitatea ceruta si la timp

 

Detalii tehnice utile
 • Simulări grafice
  Înainte de execuția propriu zisă a branding-ului unor promoționale sau a unui mesh sau banner spre exemplu, întotdeauna pregatim și trimitem spre aprobare clientului o simulare virtuala, pe baza graficii trimise
 • Grafica
  Pentru a putea onora comenzile în cele mai bune condiții, lucrăm cu soft licentiat. Pentru a face imprimări perfecte este necesar să primim machetele in Corel Draw 13 sau Adobe Illustrator. Pentru clientii care nu dispun de o macheta la aceste standarde, oferim noi aceste servicii.
 • Culorile
  În cazul în care culoarea logo-ului dumneavoastră nu este negru, alb sau argintiu, trebuie să ne trimiteti codul Pantone - Solid Coated. Daca materialul pe care imprimam este colorat, atunci trebuie luat in calcul faptul ca sub logo, trebuie imprimat un fond alb, în acest caz trebuie să luați în calcul și costul acestei culori.

 

Tehnologii de personalizare disponibile
 • GRAVURĂ
  • ​Gravură clasică
   Realizată cu diamantul sau freza, este una dintre cele mai elegante tehnici de personalizare a obiectelor, a fost folosita initial doar de maeștrii bijutieri sau ceasornicari pentru a înobila și a da personalitate podoabelor pe care le realizau.
   Noi, Tropeum, dispunem de tehnologie ultra performantă și putem face imprimări de o eleganță și acuratețe extraordinare, care ne ajuta să punem mai bine în valoare brandul și imaginea clientului. Putem imprima pe inox, aluminiu, alama, cupru, sticlă, metal vopsit in camp electrostatic, oțel etc.
   Putem realiza deasemenea matrițe din magneziu, aluminiu, cupru, alamă, zamac.
  • Gravură laser
   Este una dintre tehnologiile de personalizare moderne ce ne permite să realizăm imprimări frumoase și durabile pe lemn, plută, piele, pânză, ABS, plexiglass etc. Dimensiune maxima: 460 x 305 mm
    
 • PRINT DIGITAL POLICROM UV SAU CU SOLVENT
  Tehnologie de ultima oră, care ne permite sa imprimăm cu mare acuratețe fotografii sau policromii complexe chiar și in tiraje mici 1-5 buc la un preț rezonabil. Dimensiunea maxima a obiectului ce poate fi imprimat astfel este dimensiunea unui format A3 (290mm x 420mm) cu o inalțime a obiectului de maxim 150 mm.
  ​Suplimentar putem printa cu:
  • alb, ceea ce înseamnă ca putem imprima foarte bine și pe obiecte de culoare închisă, care sunt extrem de dificil de imprimat prin procedeele clasice
  • lac selectiv pe produse promotionale, pentru a scoate mai mult in evidenta logo-ul sau sloganul.
    
 • SERIGRAFIE
  Varianta arhi-cunoscuta, economică și super rezistentă de imprimare pe suprafete plane, pe materiale textile, sau plastic, sticlă, lemn, ceramică etc.
  • Serigrafie directă
   Cerneala se aplica direct pe produs prin sită cu ajutorul racletei. Deținem un echipament automat de serigrafie, care ne permite sa imprimam pana la 8 culori. Putem imprima foarte frumos si repede astfel: tricouri, umbrele, pixuri, brichete, ceasuri, autocolant, șepci etc.
  • Serigrafie transfer(indirect):
   Logo-ul este imprimat pe hartia de transfer, după care acesta se aplica pe produs cu ajutorul unei prese termice, acest procedeu este utilizat in special pentru imprimarea confectiilor textile (sepci, genti, rucsacuri, borsete etc).
    
 • TAMPOGRAFIE
  Tehnologie prin intermediul careia se pot realiza imprimări la una sau mai multe culori, pe suprafete plane sau curbe.
  Dimensiunile maxime ale logoului imprimat prin tampografie, aproximativ: 60mm x 60 mm.
  Tampografia este utilizata pentru personalizarea logo-urilor mai mici pe obiecte din plastic (pixuri, brichete, suporti de birou etc), metal, lemn, piele naturala si artificiala, sticla, ceramica etc.
   
 • TIMBRU SEC, FOLIO, EMSOSS
  Tehnologie de imprimare în relief sau în profunzime care permite decorarea articolelor confectionate din piele, hartie, carton, PVC etc.
  Format maxim 120mmx120mm.
   
 • TRANSFER TERMIC DE PRINT DIGITAL
  Tehnologie recenta care ne permite imprimarea in policromie a obiectelor textile, a celor din ceramica, sticla, inox, metal vopsit etc.
  Format maxim A3.
   
 • TIPAR DIGITAL
  Tehnologie care ne permite să realizăm lucrări tipografice la cel mai înalt standard din domeniu, inclusiv tipar date variabile. Putem tipari o gama foarte larga de produse: flyere, broșuri, carți de vizita, reviste, dar și documente cu date variabile: scrisori adresate, înștiințări de plata, somații de plata etc.
  Format maxim de tipar: 485mm x 330mm.

 

Ramanem deschiși oricărei sugestii de îmbunătățire a portofoliului de servicii sau produse. Așteptăm recomandările dumneavoastră la e-mail: promotionale@tropeum.md