Prelucrarea datelor

TROPEUM PROMO SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului/Utilizatorului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
  • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
  • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Client/Utilizator si-a exprimat consimtamantul ca TROPEUM PROMO SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Client/Utilizator are dreptul de a obtine de la TROPEUM PROMO SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa la adresa promotionale@tropeum.md, in mod gratuit:

confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

In virtutea înregistrării voluntare pe site-ul TROPEUM PROMO SRL sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor TROPEUM PROMO SRL, Clientul/Utilizatorul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre TROPEUM PROMO SRL în propriul sistem informatic, atat manual cat si automat. Daca Clientul/Utilizatorul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre TROPEUM PROMO SRL, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul si de a nu oferi companiei TROPEUM PROMO SRL date cu caracter personal.

Oricare Client/Utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre TROPEUM PROMO SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Client/Utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre TROPEUM PROMO SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

TROPEUM PROMO SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre TROPEUM PROMO SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor/Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului/Utilizatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea TROPEUM PROMO SRL si/sau al eventualilor terti cu care TROPEUM PROMO SRL are contracte de parteneriat in acel moment. De asemenea, TROPEUM PROMO SRL utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client/Utilizator, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile clientilor TROPEUM PROMO SRL. Clientul/Utilizatorul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunta în orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul/Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

In cazul in care Clientul/Utilizatorul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale a EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro).

EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro) functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clienti utilizatori de carduri.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

TROPEUM PROMO SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului/Utilizatorului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Politica de confidentialitate a TROPEUM PROMO SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client/Utilizator exclusiv pe site. TROPEUM PROMO SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

TROPEUM PROMO SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre TROPEUM PROMO SRL are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

 

TROPEUM PROMO SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator/Client, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

 

TROPEUM PROMO SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.