Termeni si Conditii

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

Stimate client,

Folosirea acestui magazin implică acceptarea politicii de confidențialitate de mai jos.

Recomandăm citirea cu atenție a acesteia!

Compania care administrează magazinul online www.tropeum.md este TROPEUM PROMO SRL CF1019600026346.

TROPEUM PROMO SRL respectă caracterul privat și securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarui utilizator care vizitează sau comandă produse din acest magazin.

Scopul colectării datelor este:

  • emiterea documentele fiscale ale tranzacției conform legii in vigoare;
  • informarea utilizatorilor privind situația contului de pe www.tropeum.md;
  • informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor;
  • evaluarea produselor și serviciilor oferite;
  • pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Refuzul de a introduce aceste date duce la imposibilitatea procesarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • compania de curierat rapid care livreaza produsele;
  • compania care asigura service-ul, in cazul produselor care necesita instalare la domiciliu;
  • compania producatoare, in cazul extensiilor de garantie pe care producatorul le emite direct catre clientul final.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se va adresa o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii, Strada Sfatul Tarii 59, Municipiul Chisinau sau email: promotionale@tropeum.md

Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele tale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.
TROPEUM PROMO SRL se obligă sa nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la date personale. Datele personale pot fi transmise autoritaților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

Termeni si conditii

 

Site-ul www.tropeum.md, este proprietatea TROPEUM PROMO SRL, Strada Sfatul Tarii 59, Municipiul Chisinau, Republica Moldova, MD 2004, Cod Fiscal: 1019600026346, Registrul de Stat al Persoanelor Juridice NR 413444 din 27.05.2019

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TROPEUM PROMO SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". 

TROPEUM PROMO SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.tropeum.md si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TROPEUM PROMO SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.tropeum.md este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce prejudicii de orice fel pentru TROPEUM PROMO SRL sau partenerilor societatii TROPEUM PROMO SRL,  si numai dupa obtinerea acordului in scris sau pe e-mail.

1. Dreptul de autor a TROPEUM PROMO SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.tropeum.md   - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TROPEUM PROMO SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al TROPEUM PROMO SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.tropeum.md,  numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs.  la adresa de email promotionale@tropeum.md.

2. Produsele si serviciile oferite de TROPEUM PROMO SRL pe site-ul www.tropeum.md, politica de preturi

TROPEUM PROMO SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.tropeum.md sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv TROPEUM PROMO SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.

Preturile sunt actualizate periodic. Preturile prezentate nu includ VAT si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari TROPEUM PROMO SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

TROPEUM PROMO SRL garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate, putand totusi exista mici diferente de culoare.

 

Continutul www.tropeum.md (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi din tara sau din strainatate. Din acest motiv, TROPEUM PROMO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.tropeum.md , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. TROPEUM PROMO SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.tropeum.md conform acestor "Termeni si Conditii" se efectueaza prin procesatorul de plati Braintree payments, prin PayPal sau Transfer bancar in conturile:

Banca: ING BANK N.V. AMSTERDAM - SUC.BUCURESTI

CONT IBAN: RO76INGB0000999904303627

Valuta: RON

4. Livrarea produselor

TROPEUM PROMO SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face prin firmele de curierat cu care TROPEUM PROMO SRL are contract la momentul livrarii sau direct de catre TROPEUM PROMO SRL

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor preluate de la curier (AWB). Pe AWB va fi mentionat ca coletul este insotit de factura fiscala originala. Prin semnarea AWB-ului, clientul confirma implicit si faptul ca a receptionat factura fiscala in original. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

TROPEUM PROMO SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TROPEUM PROMO SRL care includ: calamitati naturale, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii europene.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TROPEUM PROMO SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de TROPEUM PROMO SRL de la client.

5. Promotii si concursuri

TROPEUM PROMO SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

6.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.tropeum.md

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.tropeum.md  pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. TROPEUM PROMO SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

TROPEUM PROMO SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii TROPEUM PROMO SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.tropeum.md  este gazduit de serverele unei terte firme. TROPEUM PROMO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. TROPEUM PROMO SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.tropeum.md . TROPEUM PROMO SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.tropeum.md . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.tropeum.md  este gratuita si voluntara, si implica acceptarea  termenilor de utilizare prezentati in continuare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. TROPEUM PROMO SRL  detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.tropeum.md pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.tropeum.md mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, TROPEUM PROMO SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

TROPEUM PROMO SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca TROPEUM PROMO SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

9. Protectia datelor cu caracter personal ( politica de confidentialitate )

www.tropeum.md are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.tropeum.md, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

TROPEUM PROMO SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre TROPEUM PROMO SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre TROPEUM PROMO SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Ireland promotionale@tropeum.md

TROPEUM PROMO SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, exceptie facand companiile cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.tropeum.md sunt transmise pe cale electronica, TROPEUM PROMO SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, TROPEUM PROMO SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre TROPEUM PROMO SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personale, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. TROPEUM PROMO SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

www.tropeum.md foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

TROPEUM PROMO SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. TROPEUM PROMO SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.tropeum.md in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.tropeum.md , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre TROPEUM PROMO SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.tropeum.md , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.tropeum.md si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.tropeum.md  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email: consultanta-clienti@tropeum.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata irlandeze sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.tropeum.md, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TROPEUM PROMO SRL. fata de orice client este valoarea sumei incasate de TROPEUM PROMO SRL de la client.