Servicii personalizare

Materiale promoționale cu impact în rezultate. Ateliere proprii, cele mai moderne tehnologii, imprimări elegante și durabile pe obiecte promoționale

 

Atelierul Tropeum este punctul nodal al activităților de branding, permițându-ne utilizarea in-house a numeroase tehnologii de tipărire, gravare, serigrafiere, tampografiere, print digital, timbru sec, print de mari dimensiuni, precum si a altor modalităti de imprimare. In acest fel, brandul, imaginea clientului vor fi mereu puse corespunzător in valoare. Faptul ca deținem toată această tehnologie in atelierul nostru este important pentru clientii nostri pentru că astfel, controlăm mai bine calitatea, reducem timpul de livrare și chiar costul.

Materiale promoționale deosebite și cel mai bun branding, iată esența activității noastre publicitare.

Dacă pur și simplu ai nevoie de ajutor, scrie-ne un mesaj pe adresa de e-mail: promotionale@tropeum.md. Suntem online și gata să te ajutăm smiley.

 

 

Imprimari frumoase, moderne si durabile

Print digital polikrom UV - direct pe obiecte promotionale

Gravura eleganta cu diamantul sau laser pe obiecte aur, argint, inox, aluminiu si alte materiale.

Putem imprima rapid cantitati foarte mari de produse din plastic, metal, sticla, carton, lemn, pluta etc.

Mesh-uri, bannere, roll-up, pop-up, colantari de vitrine, display-uri, litere volumetrice in conditii grafice deosebite.

Flyere, carti de vizita, postere, afise, brosuri, reviste, carti, cataloage, mape, pungi de hartie avand diverse formate