Gravura

Gravura eleganta cu diamantul sau laser - putem face imprimari sofisticate pe obiecte exclusiviste sau marcaje laser pe obiecte confectionate din metal, lemn, plastic, piele, carton, precum putem decupa dupa orice contur.

Descriere:

Gravura clasica realizata cu diamantul sau freza, este una dintre cele mai elegante tehnici de personalizare a obiectelor, a fost folosita initial doar de mesterii bijutieri sau ceasornicari pentru a inobila si a da personalitate podoabelor pe care le realizau.

Noi, Tropeum, dispunem de tehnologie ultra performanta si putem face imprimari de o eleganta si acuratete extraordinare, care ne ajuta sa punem mai bine in valoare brandul si imaginea clientului. Putem imprima pe inox, aluminiu, alama, cupru, sticla, metal  vopsit in camp electrostatic, otel etc. Dimensiune maxima 210mm x 297mm

Putem realiza deasemenea matrite din aluminiu, cupru, alama, zamac.

Gravura laser - este una dintre tehnologiile de personalizare cele mai moderne si ne permite sa realizam imprimari precise pe lemn, pluta, piele, panza, ABS, plexiglass etc. Dimensiune maxima: 460mm x 305 mm

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Tropeum.