Serigrafie

Serigrafie - putem face imprimari frumoase, moderne si durabile pe materiale promotionale diverse sau aplicatii indutriale.

Descriere: Tehnologie de imprimare a obiectelor cu cerneala aparuta in China antica. Prin utilizarea sitei serigrafice se pot imprima materiale textile, obiecte din plastic, lemn, sticla, metal precum si a alte materiale.

  • Serigrafie directa: cerneala se aplica direct pe produs prin sita cu ajutorul racletei. Detinem echipamente automate si manuale de serigrafie, care ne permit sa imprimam foarte frumos si repede, pana la 8 culori. Putem imprima astfel: tricouri, geci, sepci, umbrele, portcarduri, brichete, ceasuri, agende, autocolante etc.
  • Transfer serigrafic: Tehnologie indirecta de imprimare articolelor vestimentare sau de bagajerie. Logo-ul este imprimat serigrafic pe hartia de transfer, iar mai apoi se aplica pe produs cu ajutorul unei prese termice. Ex: genti, sepci, rucsacuri, borsete, jachete s.a.m.d.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Tropeum.