Tipar offset si digital

Putem realiza in conditii grafice deosebite tiparituri policrome, precum: flyere, carti de vizita, postere, afise, brosuri, reviste, carti, cataloage, mape, pungi de hartie avand diverse formate: A0+, A0, A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, precum si formate intermediare la cerere. Ex. 1,5m x 10m, 17cm x 24cm, 18cm x 23cm, 11cm x 22cm si altele;. Tirajul minim 1 buc.Copertile pot fi realizate din carton dublu-cretat mat sau lucios, sau din mucava caserata. Pot fi imbracate in piele naturala sau sintetica sau cu hartie tiparita si plastifiata. Copertile 1 (fata) si 4 ( spate) pot fi tiparite fie la o culoare fie in policromie;

Hartia interiorului poate fi offset de 60-70-80g/mp sau dublu-cretat lucioasa sau mata de 80-90-115 g/mp;

Tiparul la interior se poate executa la 1-4 culori fata/verso.

Finisarea lucrarilor se poate face prin capsare pentru brosurile de pana la 20-25 file, brosare (incleiere), spiralare, coasere si lipire la cotor pentru cele cu un numar mai mare de file .

Pentru innobilarea lucrarilor si pentru a scoate mai mult in evidenta mesajul tiparit, putem imprima cu lac selectiv UV anumite cuvinte, sigle sau zone din print, plastifiere mata sau lucioasa, emboss, folio argintiu sau auriu.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Tropeum.